Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010

Οκ...

Βλέπω οτι όλοι θέλετε το τελευταίο καιρό θέλετε να συμπεριφέρεστε σαν μαλάκες.
Εγώ συμπεριφέρομαι σαν μαλάκας όταν δεν με νοιάζει. Θα υποθέσω οτι έτσι ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους. Πάντα αφήνω τα πράγματα στα χέρια των άλλων να δω τι θα κάνουν και μετά αντιδράω.. βλέπω λοιπόν οτι στα αρχίδια σας. Οπότε στ αρχίδια μου. Δεν είστε κ πολύ ατομάρες να συμπεριφέρεστε έτσι ούτε είναι κάτι τόσο δύσκολο να συμπεριφερθώ κ εγώ έτσι.
Επιλογή σου.
'Αντε γειά.

1 σχόλιο:

 1. Προς το Blog σας
  Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας

  ΑπάντησηΔιαγραφή