Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Να κάτι που δεν περίμενα.

Θα έλεγα πως η τετάρτη πρωί γίνετε πλέον κάτι σαν κυριακάτικο πρωινό οπου ξυπνάω, φοράω τις παντόφλες, πίνω κάτι ζεστό και διαβάζω αθλιτικά. Σήμερα, προσπαθώντας να βρω ένα καλό video του αγώνα Ολυπμιακού με Arsenal με σκοπό να γράψω κάτιτις στο blog έπεσα πάνω στο παρακάτω άρθρο σε ένα άλλο blog.

Στα πλάνα του Νίκου Νιόμπλια είναι ο Silva Cleyton! Ο δημιουργικός Βραζιλιάνος είναι στα άμμεσα πλάνα του νέου προπονητή και θα βγει από τη.."ναφθαλίνη" το δυνατόν ταχύτερα! Ο Νιόμπλιας που κόβει το μάτι του, εκτιμά πολύ το παιχνίδι του Cleyton και αν ο παίχτης είναι ετοιμοπόλεμος θα αγωνιστεί στα προσεχή δύο παιχνίδια του τριφυλλιού.
http://news24gr.blogspot.com/

Συγνώμη τώρα. Δεν είχε ειπωθεί οτι ο Cleyton είναι σαβούρας? Δεν είχε ειπωθεί and i quote οτι ο Cleyton ανήκει σε εκείνη την αινιγματική χορεία παικτών που μένουν στο τέλος ακατάταχτοι με βάση το τωρινό τους ταλέντο, τις μελλοντικές τους δεξιότητες και τον... όγκο που καταλαμβάνουν μέσα σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο? Δηλαδή τι? Eίναι τόσο παράλογο ένας βραζιλιάνος να μην είναι ΚΑΛΟΣ στο γήπεδο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου