Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Τα must των Χριστουγέννων.


Καταρχάς ο στολισμός. Στο σπίτι, στη τάξη, στο δρόμο, στα club, παντού φωτάκια κ μπάλες. Μετά, χριστουγεννιάτικες ταινιάρες του 80 και 90 που βλέπαμε μικροί και καυλώναμε και ειδικά "Home Alone". Επίσης το τρελό φαί και τα γλυκά. Κανείς δεν γουστάρει να τρώει κουραμπιέδες και μελομακάρονα γιατί πάντα είναι άθλια ακόμα κι όταν είναι "΄με τα χεράκια της τα έπλασε η θεία Nίνα". Αλλά όλοι γουστάρουν nα τα βλέπουν έτσι στη πιατέλα απλωμένα! Ο αϊ Βασίλης και τα δώρα του. Το πάρτυ της πρωτοχρονιάς και τα χίλια μεθύσια που δεν χρειάζεται να έχεις λόγο για να τα κάνεις....ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ.. και αυτό είναι αρκετό.
Αν είσαι μάγκας θα δώσεις λίγα δώρα και θα πάρεις πολλά... αλλά όχι με βλάχικο τρόπο. Κανείς δεν θα το έχει καταλάβει.
Τα κάστανα, και το οτι πάντα ήθελες να φιλήσεις κάποιον κάτω από το γκι αλλά ούτε φέτος θα τύχει. και κάποιος θα βρεθεί να σε διορθώσει οτι δεν είναι "γκι" είναι "ου". Τα κάλαντα και η μαγεία του να μην ανοίγεις το πρωί που σου χτυπάνε. Αλλά να ξενερώνεις αν δεν σου χτυπήσει κανείς. Το οτι δεν χρειάζεται να πάρεις κανέναν να πεις καλή χρονιά γιατί είσαι 20 και στα αρχίδια σου. Αλλά με το που μπει η νέα χρονιά έχεις έτοιμα 2 μηνύματα που θα στείλεις στον γκόμενο που θες να ρίξεις κ ένα στο γκόμενο που σε παράτησε 3 μήνες πριν. Αν έχεις γιορτή η ακόμα χειρότερα γενέθλια όλοι θα σε γαμήσουν κ θα σου πάρουν ένα δώρο. Όλα μαζί. Ξενέρα....
Δύο με τρία άτομα που ξέρεις θα τρακάρουν. Άλλοι δύο τρεις θα φασώσουν τους/τις πρώην επειδή είναι στο ίδιο μέρος, μεθυσμένοι, και είναι παραμονή πρωτοχρονιάς.
Θα βαρεθείς να ακούς το "last christmas" και ίσως πας και στα μπουζούκια…και αγοράσεις και ένα λαχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου