Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Έσκασε η τσόντα σα κομμήτης στη γη. Άστο να γνωστοποιηθεί

[μικρή παρένθεση. Ενδεχομένως θα είμαι ελαφρώς προκατειλημμένη καθώς πάντοτε μου ήταν πολύ αντιπαθής η Τζούλια]
Θα ξεκινήσω από την αρχή. Σκάει λοιπόν το dvd και μαγικά εξαφανίζονται όλα τα άλλα περιοδικά από το ράφι. Με τη σειρά μου κ εγώ κατεβάζω το βιντεάκι και περιμένω να δω. Θα τολμήσω να πω οτι ήμουν από τους πρώτους του εξωτερικού και μάλιστα είδα λίγο και -κλασικά βλέποντας τσόντες- το προχώρησα στο 1/4 στη μέση και λίγο πριν το τέλος να δω περίπου τι παίζει, άραξα έφαγα και το κράτησα για αργότερα που θα είχα πιο πολύ όρεξη. Όταν ήρθε αυτή η στιγμή αυτή, αράζω, ανοίγω laptop πιάνω τα αμύγδαλα και πατάω play.
Πάμε. Όσο πιο αντικειμενικά μπορώ. Καταρχάς πρώτη σκηνή σκάει η Τζούλια στο κρεβάτι χαρωπή να κολοτρίβετε όσο κάποιος από πίσω αλλάζει κανάλια στη tv... (τι μαλάκας) Στα πρώτα 10'' τη βλέπουμε ολόγυμνη και αρκετά φρέσκια. Σκάει χαμόγελο, και σκέφτομαι..ααα ωραία ανάλυση…αχ αυτό θα είναι καλόοο.» Στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο η Τζούλια φοράει το μαύρο βρακάκι της κι φαίνετε πολύ κλασμένη και σχεδόν ασούλουπη στριφογυρίζοντας. (έχε χάρη που είσαι μπόμπα.) Κοιτάει δεξιά κοιτάει αριστερά και χαμογελάει ηλιθίως. Αμέσως ξέρεις οτι η κάμερα είναι φανερότατη και υπάρχουν τουλάχιστον άλλα δυο άτομα στον ίδιο χώρο. Κιτσαρία παντού στο χώρο- οπότε το τέλειο σκηνικό για τσόντα (όπου βλεπεις χρυσό..). Βαριέται σηκώνετε και πάει στο τζακούζι το οποίο το αποκαλεί μπανιέρα. Τς τς τς… «Καλέ δεν έχει νερό εδώ πρέπει να βάλουμε νερό.» ΜΠΑΖΟ. Με μεγάλη άνεση γδύνετε κ πασαλίβετε με σαμπάνια. Πολύ κλασάτη...Αλλά ναι.. ένα υγρό κορμί είναι πάντα καυλερό. Είναι φανερό οτι πίνει πολύ κ σε κάποια φάση κρύβει τη κάμερα να μην την τραβάει το οποίο μου φαίνετε πολύ αστείο. «Φέρε λίγο το μπουκάλι» «που θα το βάλεις;» «στο κώλο σου».....Δεν ξέρω ρε.. εμένα όλο αυτό με ξενέρωσε, Δεν γουστάρω να ακούω μια γκόμενα να λέει ‘μουνί κώλος καργιόλης κλπ.’ . «Τι σαμπάνια είναι; ελπίζω να είναι η πιο ακριβή.» Άσε ρε Τζούλια, Σπλατσς! «ορίστε γέμισε η μπανιέρα χιχι» ΜΠΑΖΟ!!.
Και τσαααακ μπουκάλι στο μουνί......... «αυτό το χω ξανακάνει και χύσαμε μέσα σε 2 δευτερόλεπτα.» ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ... Εδώ νομίζω οτι ήταν το σημαντικότερο της ταινιούλας. Δεν ξέρω κανέναν άντρα να γυρίσει να μου πει.. ‘Ωω τη σιχαμέεενηηη’. Θεωρώ οτι πολύ καλά ξέρει τι κάνει το Τζουλάκι γιατί όντος όλοι θα έχυναν σε δυο δευτερόλεπτα. Από την άλλη, όλες οι κοπέλες που άκουσα είπαν ‘Ωω την σιχαμένη, άθλια, ξέκωλο’ κλπ... Ναι... αλλά αυτός είναι ο ρόλος της σε αυτή τη ταινία σωστά? [Και άκουσα κ το κλασικό ναι αλλά αν τα έκανα εγώ αυτά στο γκόμενο μου θα με έκραζε. ΦΥΣΙΚΑ. Ο γκόμενος σου γουστάρει να βλέπει τη Τζούλια να τα κάνει αυτά και θα το ξαναδεί άλλες 8 φορές αυτό το βιντεάκι κ θα το συζητάει αύριο στη σχολή και θα εύχεται να ήταν αυτός που πήδαγε τη Τζούλια και θα πλήρωνε για να κάνει τα ίδια σε κάποια γκόμενα αλλά δεν θέλει ποτέ η κοπέλα του να γίνει τόσο πουτανάκι. Παρόλο που θα σε κεράτωνε άνετα αν είχε την ευκαιρία να το κάνει. (μην προσπαθείς να βρεις λογική)]
Πάμε παρακάτω.. Αυτό το «δεν νιώθω τίποτα» ήταν τραγικό. Δεν χρειαζόταν...Tα δάχτυλα στο στόμα ήταν TOP πολύ καλή δουλεία πραγματικά... Αυτό της το δίνωμ- ήταν top. Αυτό το "γιατί βαριέμαι " ήταν το stadar υφάκι μιας μαλάκως που αν ήταν να την πηδήξω θα την ξεκόλιαζα. Άκου εκεί βαριέμαι με ένα πούτσο θέλω και στο κώλο....έλεος...έλεος... Btw το βυζί δεν είναι καλό...
«Έχει μπει όλη η σαμπάνια στο μουνί μου».... ΤΙ ΚΛΑΣΗ...και δεν έχουμε καν αρχίσει... "άντε έλα να με γαμήσεις.." Άντε και αυτός πια ο γαμιάς την έχει εκεί τσίτσιδη και περιμένει. Ρίχνει και έναν χορό στο 6:50 ο οποίος κατ’ εμέ ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ.
Στο σεξ λοιπόν. Όπως κάθε καλή τσόντα άρχισε με πίπα.... Αντίδραση πρώτη.. πολύ professional! Το πνίξιμο και το φτύσιμο ξεχωρίζουν την κανονική γκόμενα από τη πουτάνα. «Τι πούτσα είναι αυτήη!!» Αντίδραση δεύτερη...η κοιλίτσα του κύριου πολύ ξενερουά.... «Πάλι δεν καταλαβαίνω τίποτα μ' αυτό» εντάξει Τζουλάκι καταλάβαμε.... το μουνί σου είναι τεράστιο και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Όσο για το βογκιτό της ήταν απλά κουραστικό. Στο 11:35 λέει «καριόλη» που με ξενέρωσε πάρα πολύ. Άλλο να λέει αυτός παρ’τα μωρή καργιόλα κ άλλο να βρίζει η γκόμενα. Κ η Τζούλια έβριζε πολύ και κάπου έχασε τη μπάλα.
Μετά ξαφνικά στο 12:30 παρατηρώ έναν άλλο τύπο- καλύτερο σώμα.. ΩΠΑ Τζουλάκι... niiiice!
Σε αυτό το σημείο το ‘ααα’ της με είχε κουράσει.. θα μπορούσε να είναι πολύ πιο πειστική. "Πιο δυνατά ρε μαλακα".... ναι Τζούλια.. δεν καταλαβαίνεις τίποτα.. το καταλάβαμε... Θεωρώ πως καθ’ όλη τη διάρκεια θα μπορούσε να είναι πολύ πιο καυλερή η φωνή της.. Σταμάτα να κοιτάς τη κάμερα μωρή φετόλα και προσπάθησε να τσιρίξεις σαν να σ’ αρέσει.. αμάν! Τσόντα γυρίζουμε! Στο 16:50 που πιάνει τα βυζιά της φαίνονται αρκετά άσχημα.. Στο 17:20 άρχισε να βαριέται λίγο.. και στο 17:35 – για τα κορίτσια- βλέπουμε κυτταρίτιδα.. όλες χαρήκατε εδω ε? Στο 18:30 μπορώ να πω οτι με απογοήτευσε ο κώλος της και το ποτήρι στο χέρι.. Τι πίνεις? Σεξ κάνουμε. Ακόμα και από πάνω που ήταν ο τύπος έκανε όλη τη δουλειά... Και μετά νιώθεις άσχημα εσύ όταν βαριέσαι καμία φορά να κουνιέσαι και πολύ... [το κολοτρυπίδι της πάντως σήραγγα ε.......] Στο 20:31 αρκετά σεξυ για λίγο... Επιτέλους είπε να κάνει κάτι.. Και από ότι ακούμε αρέσει και στον άλλον, αλλά αυτό το γύρω γύρω δεν ξέρω ποιος της το έμαθε.......... Τώρα άρχισε τα ‘αχ πονάω κ πονάει η μήτρα μου’... μμμ πολύ ωραία... Λίγο ακόμα σεξ.....’Αχ πονάω’.....Κι εγώ βαρέθηκα.... «Θα το βάλεις στο κώλο μου; θα γίνει τεράστιος».... Χμ........ Το τέλος είναι υπερπαραγωγή.. Δεν το συζητώ.. Η Τσούλια φοβερή.....της πάει το χύσι στη μάπα. Αλλά παιδιάαα.. όταν πιάνει το πουλί το μικρό δαχτυλάκι είναι σηκωμένο.. ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣΑ.

Τα καλάαα:
Τα δαχτυλάκια στο στόμα.
Στο 20:20 η στάση.
Το τέλος.

Τα άσχημα:
Στο 11:43 και 22:03 βλέπουμε τη τρέσα της.
Στο 24:20 «καύλα είσαι μωρό μου»
Η όλη φάση.

Και τα αστεία:
Στο 14:28 το «Ααα» της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου