Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Τι καλό βγήκε από ΤΗΝ τσόντα.


Δεν νομίζω οτι βγήκε και τίποτα κακό. Από καμία τσόντα. Η pamela, η paris και η kardashian όλες βγάλανε τσόντες. Όλες έγιναν full διάσημες. Η Τζούλια έβγαλε ένα βιντεάκι πριν χρόνια και έγιεν λίγο διάσημη. Τώρα όμως που έχει βγει και η Ρια και η Σασα...και πολλές μοντελιστ απο το next top model τι να κάνει και η Τζούλια..έχει competition..she needs to step up the game. Δεν πέρασε ούτε μια ώρα απ' όταν βγήκε το βίντεο (μέχρι να το δουν) και η Τζούλια είναι σε όλα τα blog , sites , περιοδικά, ειδήσεις κλπ. Η Τζούλια έπερνε 3000 χιλιάδες ευρώ απλά για να σκάσει σε ένα μέρος για λίγο κ να πιει ένα ποτό. Ξέρεις πόσα θα παίρνει τώρα? Ακόμα και αν δεν βγάλει λεφτά από την τσόντα δεδομένου του οτι βγήκε παρά τη θέληση της, θα πάρει αν θυμάμαι καλά 200.000 ευρώ. Δεν είναι κακό. Είναι. Και δεν είδαμε τίποτα που δεν είχαμε ξαναδεί. Δεν είναι και τόσο μακριά η γυμνή φωτογράφιση, το βίντεο της φωτογράφισης, ένα βιντεάκι που χορεύεις γυμνή- από μια τσόντα.
Πέρα απ' όλα αυτά. Έβλεπα που βγήκε η Τζούλια και έλεγε ότι να 'ναι. Πραγματικά. Μίλαγε τόσες ώρες και το μόνο που έλεγε ήταν οτι δεν ήθελε να βγει αυτό το βίντεο, οτι ντρεπόταν και οτι έχουν παρθεί νομικά μέτρα. Επαναλαμβανόμενα Όποτε την ρωτούσαν κάτι έλεγε μαλακίες. και δεν έστεκαν καθόλου. Δεν είναι τελείως ηλίθια. Έτσι μόνο βγάζει και θα βγάζει λεφτά Δεν είναι πραγματικά δυνατών να σε τραβάνε δύο πολύ καλές κάμερες και να μην σκέφτεσαι ότι δεν θα μείνει απλά στο pc σου και του γκόμενου σου. Πολύ απλά όταν γυρνάς τσόντα χρειάζεσαι camera man και όταν γράφεις απλά το σεξ σου με το γκόμενό σου ακουμπάς τη κάμερα σου των 5 megapixel πάνω στη ντουλάπα.
Επίσης θέλω να πω οτι πιστεύω πολύ σοβαρά οτι όταν είσαι μεθυσμένος βγαίνει ο αληθινός εαυτός σε extreme. Όταν λέει η Τζούλια με περηφάνια "αυτό το έχω ξανακάνει" με περηφάνια (9για το μπουκάλι στο μ... τι να πω...? πραγματικά.. Και επίσης η συνέχεια της πρότασης ήταν "και χύσανε σε 2 δευτερόλεπτα" Ποιοί ακριβώς χύσανε? Και πόσοι? Τι σοβαρή κοπέλα λέει και έχει κάνει τέτοια. Γιατί όχι το "όλοι τα κάνουν αυτά" δεν έιναι δικαιολογία.
Η Τζούλια δεν ήθελε καν να πει με ποιόν πηδιόταν ποιός ήταν το όνομα του κλπ ένω αυτός ο τύπος ευθύνεται για το οτι το βίντεο βγήκε προς τα έξω και την έκανε όπως η ίδια είπε ρεζίλι και έκανε κακό στην υπόληψη της.
Σήμερα λέει οτι ακύρωσε μια εμφάνιση της γιατί είναι χάλια και κλαίει κλπ... Εγώ άμα ντρεπόμουν δεν θα έβγαινα στις ειδήσεις. Και πόσο μάλλον του STAR.-
"Δεν αφορά τον κόσμο τη κάνω στη προσωπική μου ζωή." ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προσωπική ζωή όταν το καταγράφεις με HD κάμερα. Απλά.
Ένα πολύ μικρό απλά παράδειγμα είναι το blog μου. Ένας μέσος όρος αριθμού επισκεπτών είναι 9. Σε καλές μέρες 12. για να δούμε τι έγινε χθες και σήμερα μετά τα post μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου