Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

A XA XA XA XAAAA

Μετά την κυκλοφορία του πολύκροτου ροζ DVD, η Τζούλια Αλεξανδράτου αποφάσισε να προκαλέσει για άλλη μια φορά ανακοινώνοντας αποκλειστικά στο ΟΚ! πως ετοιμάζεται να πα­ντρευτεί!
Η ίδια μάλιστα έχει αποφασίσει να κρα­τήσει το όνομα του γαμπρού μυστικό μέχρι την τελευταία στιγμή. «Ο γάμος θα γίνει μετά το Πά­σχα στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης σε πολύ στενό κύκλο και θα ακολουθήσει δεξίωση» δηλώνει ο μάνατζερ της Τζούλιας, Μένιος Φουρθιώτης.
«Η πρόταση γάμου έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η ταυτότητα του γαμπρού θα αποκαλυφθεί στην εκκλησία. Είναι ένας άνθρω­πος που την αγαπάει και την εκτιμάει γιατί την έχει στηρίξει. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία γύρω στα τριάντα, δεν έχει καμία σχέση με τα media και δεν του αρέσει καθόλου η δημοσιότητα».
Πότε όμως ξεκίνησε η σχέση της Τζούλιας με τον 30χρονο επιχειρηματία; «Είχαν έρθει κοντά σε προηγούμενο χωρισμό της από τον πρώην σύ­ντροφό της» ισχυρίζεται ο μάνατζέρ της. «Υπήρ­χαν παρακλήσεις από την πλευρά του πριν ακόμα τελειώσει η πρόσφατη σχέση της. Επειδή η Τζού­λια έχει ζήσει μεγάλους και έντονους έρωτες στο παρελθόν θέλει να είναι κάπου σταθερά και ήρε­μα με έναν άνθρωπο που δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα».
Εκτός απροόπτου στον γάμο δεν θα είναι καλεσμένοι οι συγγενείς της Τζούλιας, η οποία δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους μετά την κυκλοφορία του επίμαχου DVD. «Ντρέπεται να τους αντικρίσει, δεν αισθάνεται καλά» σχολιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης αν κι εκείνοι προσπάθη­σαν να έρθουν σε επαφή μαζί της, χωρίς όμως να πάρουν κάποια απάντηση.
Αυτά λέει στο ΟΚ. ooooτι να' ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου