Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Γραβάτα.

Όπως έχω ξαναπεί ένα από τα πρράγματα που βρισκω πολύ καύλα σε κάποιον "άντρα" στην ηλικία μας είναι να δένει τη γραβάτα του. Πριν από κάτι μήνες είχα δει πρώτη φορά το αγόρι μου με κουστούμι ε και ήταν ΠΟΛΥ ωραίο θέαμα. Θα μου άρεσε πολύ όμως να τον έβλεπα να δένει τη γραβάτα του αντί να το ζητάει από κάποιον άλλον. Μάθετε όλοι λοιπόν να τη δένετε γιατί μπορεί κ η δικιά σας γκόμενα να είναι weirdo σαν εμένα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:


Βήμα 1:
βάζουμε την γραβάτα μας στο πουκάμισο. Παρατηρήστε πως την μία άκρη την ονομάσαμε «Α» και την άλλη «Β». Επίσης, προσπαθήστε να τηρήστε τις διαστάσεις των Α και Β ακριβώς όπως στην εικόνα(να μην είναι πχ το Α πολύ μακρύ και το Β πολύ κοντό).





Βήμα 2 :
Τώρα, πάρτε το Α και τυλίξτε το γύρω από το Β με αυτόν τον τρόπο.







Βήμα 3:
Στη συνέχεια, τυλίξτε κι άλλο το Α γύρω από το Β όπως βλέπετε στην εικόνα.






Βήμα 4:
Αφού έχετε ολοκληρώσει το Βήμα 3, περάστε το Α από την κάτω-μέσα μεριά όπως φαίνεται στην εικόνα. Όμως φροντίστε να είναι χαλαρό ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε χωρίς δυσκολία το Βήμα 5.






Βήμα 5:
Περάστε με αυτόν τον τρόπο που απεικονίζεται το Α από μέσα του, ώστε να δημιουργηθεί ο κόμπος σας. Σφίξτε τον κόμπο σας με προσοχή και σιγά σιγά, τραβώντας το Α και κρατώντας σταθερό τον κόμπο.






Βήμα 6:
Είστε έτομοι! Πειραματιστείτε λιγάκι στο σφίξιμο του κόμπου, ώστε να γίνει πιο «αφράτος»! Τέλος, δεν χρειάζεται κάθε φορά να την λύνετε! Απλά, όταν θέλετε να την βγάλετε, τραβήξτε το γύρω γύρω που είναι κάτω από τον γιακά, και θα αρχίσει να χαλαρώνει σε σημείο που να βγαίνει από το πάνω μέρος του κεφαλιού σας(πριν λυθεί!). Έτσι βγάλτε την!(Σαν να φοράτε δηλαδή μια μεγάλη και χαλαρή αλυσίδα στον λαιμό και την βγάζετε χωρίς να την ξεκουμπώσετε) Όταν θέλετε τώρα να την βάλετε, απλά φορέστε την πάνω από το κεφάλι σας και βάλτε την μέσα στον γιακά. Έπειτα, κρατήστε σταθερά τον κόμπο και τραβήξτε το Β. Έτσι θα αρχίσει να σφίγγει και είστε έτοιμοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου