Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

South Africa, 2010.

Το μουντιάλ πλησιάζει και αν είσαι γκόμενα που δεν σου αρέσει η μπάλα αλλά αρέσει στο αγόρι σου προετιμάσου να δυστιχήσεις.

Να τι θέλει να σου πει το αγόρι σου :
Δεν τίθετε θέμα όσον αφορά στη γυναικεία παρουσία κατά τη διάρκεια των αγώνων.

ΚΑΝΟΝΕΣ

Από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου, θα πρέπει να ενημερώνεσαι για τα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διαβάζοντας εφημερίδες, έτσι ώστε να μπορείς να μπαίνεις στις συζητήσεις που θα γίνοντε όσο είσαι μπροστά.

Μπορείς να περάσεις μπροστά από την τηλεόραση κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα, εφόσον το κάνεις σέρνοντας στο πάτωμα και χωρίς να ενοχλήσεις.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα είναι κουφός, τυφλός και δεν θα μιλάει, εκτός και αν χρειάζετε ποτό η κάτι για να φάει.

Μην περιμένεις να σε ακούσει, να ανοίξει την πόρτα, να απαντήσει το τηλέφωνο κ.τ.λ

Θα δικαιούσαι να χρησιμοποιείς την τηλεόραση από τις 12 μέχρι τις 6 το πρωί, ΕΚΤΟΣ και αν έχει επανάληψη κάποιο καλό παιχνίδι που έχει ή δεν έχει δει.

Αν τον δεις θυμωμένο γιατί η ομάδα του ή ομάδα που έχει στοιχιματήσει έχασε μην πεις τα τυπικά "θα σου περάσει", "ένα παιχνίδι είναι" ή "μην ανησυχείς θα κερδίσεις την επόμενη φορά".
Εάν πεις κάτι από αυτά, θα θυμώσει περισσότερο και θα σε αγαπάει λιγότερο.

Δεν είσαι ευπρόσδεκτη να καθίσεις να δεις έναν αγώνα, αλλά θα μπορείς να μπαίνεις στο δωμάτιο να ρωτήσεις κάτι. Όμως μόνο στο ημίχρονο όταν έχει διαφημίσεις, και μόνο αν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

Οι επαναλήψεις των γκολ είναι πολύ σημαντικές. Δεν έχει σημασία αν τα έχει δει, θέλει να τα ξαναδεί. Πολλές φορές.

Μην κανονίζεις κάποιο τραπέζι, πάρτι ή κάποια συγκέντρωση που η παρουσία του να είναι αναγκαία, γιατί:

α) δεν θα πάει,

β) δεν θα πάει, και

γ) δεν θα πάει.

Οι βραδυνές εκπομπές για τα στιγμιότυπα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι εξίσου σημαντικές όσο και τα παιχνίδια. Ποτέ μην σκεφτείς να πεις "μα τα έχεις δει ήδη... γιατί δεν βάζεις κάτι που μπορούμε το να δούμε όλοι;"

Τέλος, κράτα για τον εαυτό σου εκφράσεις όπως "Ευτυχώς που το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάθε 4 χρόνια". Είναι ανούσιο, γιατί μετά ακολουθεί Champions League, Serie A, La Liga , Premier League κ.λ.π.

ΜΗΝ προσπαθήσεις να αποφύγεις τους πιο πάνω κανόνες ή ακόμα και να αποσπάσεις την προσοχή του, με γνωστές εκφράσεις όπως "χωρίζουμε", "κομμένο το sex" και όλα τα γνωστά, γιατί η απάντηση η όποια θα πάρεις είναι απλή... "ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ"."

Σε περίπτωση που δεν θέλεις να συμβιβαστείς με τα πιο πάνω, τότε υπάρχει εναλλακτική λύση, η οποία θα σε απαλλάξει πλήρως από όλο αυτό το μαρτύριο. Θα πρέπει λοιπόν να παρακολουθείς καθημερινά τηλεόραση από τώρα μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου, για να ενημερώνεσαι για τους διαγωνισμούς που έχουν ως δώρα, εισιτήρια για τους ομίλους, play-offs, 16, προημιτελικά, ημιτελικά καθώς και γα τον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου