Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Κοπέλες.

Έβλεπα το καινούργιο Desperate Housewives κ σε κάποια φάση έλεγε ο Tom στην Linet οτι οι γυναίκες κάνουν σεξ όταν τους αγοράζεις κάτι κ η Linet έλεγε πως είναι η προσοχή.
Τέλος πάντων. Οι κοπέλες κάνουν σεξ όταν τους αγοράζεις ποτά, φαγητά, αυτοκίνητα κλπ. Ναι συμφωνώ. Δυστυχώς. Έτσι μπορείς να ρίξεις μια κοπέλα πιθανότατα να την κρατήσεις αν έχεις κ άλλα να δώσεις κ είναι τέτοιου τύπου. Πως μπορείς να κρατήσεις μια φυσιολογική κοπέλα όμως?
Πολύ απλό.
Το μόνο που θέλει μια κοπέλα για να μείνει μαζί σου είναι σημασία. Είναι να νιώθει σημαντική. Όλες οι γυναίκες θέλουν να τις κάνεις να νιώθουν βασίλισσα. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Μία κοπέλα όσο γαμάτη νιώθει, όσο ολοκληρωμένη και περήφανη κλπ κλπ δεν θα είναι στ' αλήθεια. "Βασίλισσα δεν γίνετε χωρίς βασιλιά". Κάθε κοπέλα αξίζει να την συμπεριφέρονται τέλεια. Κai μια κοπέλα ποτέ δεν θα φύγει εάν έχει όλα αυτά που θέλει. Δεν είμαστε σαν τα αγόρια. Σ' ένα αγόρι δεν μπορείς να του δίνεις τα πάντα. Δεν μπορείς να τον έχεις βασιλιά γιατί δεν έχει σημασία. Θα πηδήξει μια πιο ωραία αν βρεθεί στο δρόμο του γιατί βαριέται τα εύκολα. Όσο κι αν "σ' αγαπάει".
Δεν είναι δύσκολο να λες στη κοπέλα σου πόσο όμορφη είναι όταν φτιάχνετε 3 ώρες. Γιατί για σένα φτιάχνετε μαλάκα. Δεν είναι δύσκολο να της πιάνεις το χέρι όταν περπατάτε ή βλέπετε ταινία. Δεν είναι δύσκολο να απαντάς το τηλέφωνο, να είσαι γλυκός κ να κάνεις αυτά που υποτίθεται οτι πρέπει να κάνεις σαν το αγόρι της. Αλλιώς μην είσαι το αγόρι της. Όλοι εσείς οι μαλάκες όταν δεν έχετε κοπέλα θέλετε κοπέλα. Όταν την αποκτάτε λοιπόν μην γίνεστε μαλάκες κ ξαφνικά θέλετε να είστε ελεύθεροι κ να γαμάτε αβέρτα. Γιατί έτσι κ αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Εκτιμήστε αυτό που έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου