Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Γιατί καλοκαίρι?

Είμαι άτομο που πάντα περιμένει κάτι..αλλά τελικά πάντα η αναμονή είναι καλύτερη από την ίδια την απόκτηση. Είμαι πιο ενθουσιασμένη όταν περιμένω κάτι παρά όταν τελικά το έχω. Όμως υπάρχει κάτι που ποτέ δεν με απογοητεύει. Το καλοκαίρι! Είμαι καθ' ολοκληρίαν παιδί του καλοκαιριού. Όλο το χειμώνα περιμένω το καλοκαίρι. Όχι δεν μου φτάνει η άνοιξη. Η άνοιξη είναι κάτι σαν ορεκτικό. Το καλοκαίρι είναι τα 2 κυρίως και τα 4 επιδόρπια. Και φυσικά μετά από τόσο φαΐ έρχεται ο πόνος γιατί το στομάχι έχει και τα όρια του. Δεν είναι κάλαθος. Τέλος πάντων...στα καλά πρέπει να επικεντρωθώ.
Καλοκαίρι γιατί....έχει καύλα καιρό. Γιατί δεν ζεσταίνομαι εύκολα οπότε δεν υποφέρω πολύ ακόμα και στο καύσωνα. Με τέτοια ζέστη το παγωμένο νερό είναι τρελή απόλαυση. Οι υποχρεώσεις σου είναι λίγες. Έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και κοιμάσαι άπειρα. Βγαίνεις πολύ και σε πιο ωραία μέρη καθώς τα club είναι παραλιακά. Παραλία ρε...μπάνιο και ήλιος. Αλάτι άμμος κοχύλια κλπ. Είναι η μόνη εποχή του χρόνου που ένας αρχιτεμπέλαρος σαν και μένα ίσως θελήσει να κάνει κάποιο σπορ πχ σκι. Είναι η τέλεια εποχή να το παίξεις γκόμενα γιατί και πιασιματάκια να έχεις αν μικρύνεις λίγο το μαγιό σου στα στρουμπουλά οπίσθια σου θα σε κοιτάνε όλοι οι κάβουρες. Μπορείς επίσης να αναβάσεις στο facebook όλες τις φωτό σου από το ferretti του μπαμπά σου ή το ferretti του μπαμπά κάποιου άλλου που είναι σίγουρα πιο γαμάτες απο αυτές που είχες το χειμώνα μέσα στη porche. Το μόνο σίγουρο είναι οτι κ όλο το χειμώνα να μην έχεις γαμήσει τώρα ήρθε η ώρα γιατί όπου δεν βλέπεις να είναι ζευγάρια είναι σίγουρα single. Και είναι είναι όλοι στο ψάξιμο. Επίσης τα παγωτά. Όταν το παγωτό σου αρχίζει και λιώνει και γλείφεις τα ζουμιά. Παρεπιπτόντος τρως λίγο, και συνήθως τρως πιο ωραία πράγματα από το χειμώνα. Ίως είναι περιτό να αναφέρω το οτι κυκλοφορείς με ένα ποτό στο χέρι. Corona στη παραλία, ούζο στη ταβέρνα, mohito στη βεράντα ή by the pool καιτο βράδυ όλα τα χρώματα σφηνάκια λίγο πριν ξεράσεις. Τέλος, κατ' εμέ δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο, απολαυστικό και ηδονικό από την αίσθηση του ήλιου στο δέρμα σου όταν αρχίζεις να στεγνώνεις και μαυρίζεις. Αγαπώ τα πάντα στο καλοκαίρι. Η χωριάτικη έχει καλύτερη γεύση, όλα τα φρούτα είναι πιο νόστιμα. Ο αέρας μυρίζει πιο ωραία, οι δρόμοι είναι άδειοι, τα ρούχα είναι λίγα, γνωρίζεις κόσμο, αισθάνεσαι περήφανος που όλοι έρχονται στη χώρα σου άλλα τους κράζεις. Υπάρχουν καλύτερα τραγούδια από τα καλοκαιρινά? Κι αν ποτέ βρέξει το καλοκαίρι δεν με νοιάζει, ίσα ίσα είναι πανέμορφα! Το καλοκαίρι αρχίζει ήρεμα κ τελειώνει επεισοδιακά και δεν ξέρω πολλούς που μπορούν να το διαψεύσουν αυτό.

Το καλοκαίρι έχει δυο μειονεκτήματα. Την διάρκεια και τα κουνούπια. Αλλά πέρα από κάθε καλαμπούρι έχω να πώ σε όσους διαβάσουν αυτό να μην αφήσουν τίποτα να τους χαλάσει αυτό το καλοκαίρι. Και ειδικά σε σένα χοντρέ. Και επειδή κ εγω θα γίνω full ατομικιστής δεν θα αφήσω κανέναν να χαλάσει το καλοκαίρι μου κ όποιος το επιχειρήσει θα τον γαμήσω.
Άντε καλή μας άνοιξη που μας έρχεται σιγά σιγά.

2 σχόλια:

  1. επιλογή κειμένου, δεξί κλικ copy, paste, print, άσπρο πράγμα σαν πλαστελίνη που κολλάει και τοίχο... κίτρινος δίπλα στο γραφείο..?? ή πορτοκαλί με τις κιθάρες..?? το βήτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα υποθέσω οτι ο κιτρινος και ο πορτοκαλι ειναι τοιχοι...... μες τη τρελη χαρα ειναι το δωματιο σου μου φαινεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή