Σάββατο 17 Απριλίου 2010

oh no no no no

Όλοι έχουμε συναντήσει έναν, γιατί παντού υπάρχει ένας! Κατά την ταπεινή μου άποψη τα 10 παρακάτω είναι και τα αναγνωριστικά στοιχεία ενός κάγκουρα!

1) Αμάνικο μπλουζάκι, σκισμένο παντελόνι τύπου Sakis στην εμφάνισή του στη Eurovision με το "Shake it".

2) Ομιλία με συχνή και ταυτόχρονη ίσως χρήση των λέξεων αγορίνα, τούμπανο, μηχανάκι, κοπελιά.

3) Κατοχή μηχανακίου με φτιαγμένη εξάτμιση και απαραιτήτως φασαριόζικου ή αυτοκινήτου συνήθως μπλε χρώματος με φτιαγμένη εξάτμιση και αυτό και ενσωματωμένο ηχοσύστημα που μπορεί να βγάζει ήχους όπως το ντ-τς, ντ-τς, ντ-τς, γιατί είναι στη διαπασών.

4) Ύφος μπλαζέ σε νυχτερινό μαγαζί, κρατώντας το ποτό στο ύψος περίπου του λαιμού και κοιτάζοντας με ελάχιστη διακριτικότητα κάθε θηλυκό που περνάει από μπροστά του, βγάζοντας που και που ήχους τύπου "Ααααχ", "Ατςςςςςςς", "Πςςςςςς"!

5) Μαλλί που νομίζεις ότι μόλις το έγλειψε αγελάδα, ενώ αυτό το γλιτσερό πράγμα είναι απλώς υπερβολική ποσότητα gel.

6) Γυαλί μάσκα ή καθρέφτης που φοριέται και υπό σκιά και κατεβαίνει όταν περνάει αιθέρια ύπαρξη σε απόσταση βολής.

7) Ήχος κινητού απαραιτήτως το τελευταίο άσμα που άκουσε στα τελειωμένα μπουζούκια που πήγε και πετούσε χαρτοπετσέτες στην επίσης τελειωμένη 30χρονη τραγουδίστρια.

8) Κατά την οδήγηση το αριστερό του χέρι βρίσκεται έξω από το παράθυρο και οδηγεί μόνο με το δεξί με μεγάλη άνεση, ενώ αν δει κάποιον άλλο οδηγό να τον προσπερνάει το λαμβάνει ως πρόκληση για κόντρα.

9) Σε καφετέρια χωρίς καν να ακούς τι λέει με τους φίλους του, είναι σίγουρο ότι μιλάει για ξύλο, γιατί κάνει χειρονομίες και εκφράζεται έντονα.

10) όταν δει κάποιον γνωστό, τον πλησιάζει και τον σφίγγει λίγο πιο πάνω από τον ώμο, ενώ με υπεροπτικό ύφος λέει "Ωπ!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου