Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Κλαψομουνιές τέλος.

Διάβαζα εδώ τους υπόλοιπους blogers και έπεσα πάνω σε κάτι που ρε φίλε είναι το state μου αυτη την εποχή. και θα το μεταφέρω.Γιατι μπορεί κ εσύ να σαι σε αυτό το state. Είσαι σκατά τελευταία; Δε βρίσκεις δουλειά; Δεν τα πας καλά στη σχολή σου; γκόμενο/α; Οι φίλοι σου σε παρατάνε ένας - ένας; Ο/Η γκόμενος/α σου σε απάτησε; Οι γονείς σου σε πρήζουν με ερωτήσεις τύπου "Πότε θα τελειώσεις τη σχολή σου;", "Πάλι θα βγεις;";
Με λίγα λόγια είσαι down, τα νεύρα σου είναι κρόσια, η ψυχολογία σου ένα με το πάτωμα και θέλεις να κάνεις ένα γερό ΜΠΑΜ να ακουστείς μέχρι την Γουαδελούπη, αλλά συγκρατείσαι και απλά κλαίγεσαι στους γύρω σου; Bad move dude! Κάτω οι κλαψομουνιές τώρα! Ποίον έχουν βοηθήσει μέρι τώρα; Άστο μην το ψάχνεις η απάντηση είναι: ΚΑΝΕΝΑΝ. Βάλε μουσική.Βγες έξω.Χόρεψε.Πήγαινε ένα ταξιδάκι.Γνώρισε καινούριο κόσμο.
Κάνε σεξ (χαλαρωτικό).Άλλαξε τον ευατό σου.
Γίνε το αντίθετο από αυτό που ήσουν μέχρι στιγμής, γιατί για να μη πετυχαίνεις τους στόχους σου έτσι σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος.
Κάνε τα πάντα εκτός από το να κλαφτείς. Όσοι κλαίνε τη μοίρα τους, μένουν σε αυτή, στάσιμοι ή πηγαίνουν πίσω. Δε βλέπουν κάτι διαφορετικό, ένα άλλο εγώ. Το θέμα είναι αν δεν πετύχεις αυτό που θέλεις να εισπράξεις κάτι άλλο και να το μεταπλάσεις προς κάτι θετικό για εσένα.
Η γκόμενα που έγραφε το post ήταν γενικά πολύ σωστή τα έλεγε πολύ καλά αλλά στο τέλος έγραψε ως κλεισιμο οτι τελευταία επιλογλη είναι να κλάψεις να ξεσπάσεις. Και επειδή ΒΑΡΕΘΗΚΑ αυτές τις μαλακίες και τις αδύναμες στιγμές ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Αν δε μπορείς να κάνεις τα παραπανω η λύση είναι ΜΙΑ: ΒΓΕΣ ΕΞΩ. και αν αυτό μόνο του δεν βοηθήσει τότε βγες έξω και πιες.
Αυτό για σένα, που μου έστελνες πέρσι τέτοια εποχή dont worry be happy σκυλάκια και γατάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου