Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ράδιο Καμμενίλα

Δεν βλέπω ράδιο αρβύλα και μου φαίνεται πολύ βαρετό όταν το βλέπουν άλλοι και πρέπει να το παρακολουθήσω Είναι 4 γελοίοι τύποι με ΠΑΝΤΕΛΩΣ καμία αίσθηση του χιούμορ. Και ναι, ομολογουμένως ίσως η πρώτη εκπομπή να είχε πλάκα αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να την βλέπουμε σε repeat ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. παρακαλάω τις πέμπτες να έχει μπάλα. Απλά.
Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως λένε, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Δε θα μιλήσω για τις ατάκες "Ω, Σουλτάν!", "Γεια χαρά!", "Σμουτς!", "Φιλάκια ρουφηχτά!", "Don't do it Φαίδων!", "Θα πηδηχθώ απ' το παράθυρο!" που δίνουν και παίρνουν ανά τρίλεπτο τουλάχιστον. Δε διαφώνησε κανείς ότι ΗΤΑΝ κάποτε αστείες ή τουλάχιστον άξιες να σχολιαστούν, αλλά η αναπαραγωγή τους σε κάνει να πιστεύεις πως οι παρουσιαστές στερούνται έμπνευσης. Και επειδή σίγουρα δε μας έχουν δείξει κάτι τέτοιο στο παρελθόν θα ήταν καλύτερο να μην υπήρχαν αυτές οι επαναλήψεις. Εκτός αν το έχει σύστημα ο ANT1 και θεωρεί πως οι γενικότερες επαναλήψεις του φέρνουν νούμερα.
Είναι εύκολο να καταλάβεις πότε μια εκπομπή είναι γτπ γιατί πάντα υπάρχει κάποια γκόμενα με μεγάλα βυζιά για λίγο. Α ναι.. είναι δύο...σορρυ όλο το ξεχνάω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου