Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Γιατί οι άντρες δεν πρέπει να κερνάνε ποτά.

Καθόμουν λοιπόν και σκεφτόμουν πόσο σωστό ή ωραίο είναι να σε κερνάει κάποιος ένα ποτό. Και για λίγη ώρα το σκεφτόμουν από τη πλευρά μου- της κοπέλας δηλαδή- και δεν μου φάνηκε και τόσο άσχημο. Μικρή παρένθεση εδώ οτι ακόμα ένα μότο μου είναι "ότι είναι τζάμπα είναι καλό". Και όπως είναι αναμενόμενο γιατί να μου φανεί κακό. Μετά όμως άρχισα να σκέφτομαι τι σημαίνει να κερνάς ένα ποτό και τι να το δεχτείς. Η πως το βλέπει αυτός που κερνάει. Και ξενέρωσα. Κατέληξα οτι οι άντρες δεν πρέπει να κερνάνε γκόμενες ποτά. Και κατέληξα εκεί πολύ απλά όταν το είδα από τα μάτια του τύπου.
Ο τύπος είναι έξω, προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει, γουστάρει να βγαίνει και πιθανότατα να γνωρίζει κόσμο και όμορφες κοπέλες. Όμως ίσως να μην έχει καταλάβει το να κερνάς ποτά είναι το παιχνίδι του χαμένου. Ναι παίζει να σκοράρεις αλλά 90% απλά θα χαλάσεις πιο πολλά λεφτά Το να χαλάσεις τα λεφτά σου σε μια κοπέλα σημαίνει δυο πράγματα. Θα πιει το ποτό, θα δώσει το τηλέφωνο της, πιθανότατα θα βγουν για φαγητό όπου για άλλη μια φορά θα χαλάσει τα λεφτά σου. σημείωση οτι το σεξ δεν είναι δεδομένο. Αν είσαι με μια κοπέλα στη μπάρα κ δεν κρατάει ποτό και δεν της προσφέρεις να της πάρεις ένα πραγματικά πιστεύω οτι θα προσβληθεί. Που με φέρνει στο εξής κομμάτι. Οι γκόμενες ξέρουμε τι κάνουμε. Ξέρουμε από τη πρώτη στιγμή που πατάμε σε ένα μέρος οτι κάποιος από όλους εσάς τους μαλάκιδες θα μας τη πέσει. Αυτό καλώς η κακώς είναι δεδομένο. Ξέρουμε λοιπόν οτι κάποιος από σας θέλει - και θα επιχειρήσει να μας ρίξει. Και θα μας κεράσει. Κι η κοπέλα αυτή πιθανότατα θα το δεχτεί. Ακόμα και αν δε θα σε πήδαγε για 90.000.000. Και ίσως δεν το κατηγορώ αυτό. Αυτός πιστεύει οτι παίζει και να γαμήσει και η κοπέλα ξέρει οτι δε πρόκειται να γίνει και δέχετε το πότο παρ' αυτά. Μάλλον αυτός είναι βλάκας που πιστεύει οτι με ένα ποτό σε έχει κι όχι εσύ που χρησιμοποιείς κάτι για ένα τζάμπα ποτό.
Δεν λεω πως αποκλείεται να γίνει μια καλή γνωριμία σε κάποιο club λέω όμως οτι είναι πιο πιθανό αν πείτε δέκα κουβέντες και βρεθείτε να σκεφτείτε οτι είστε ενδιαφέροντες Παρά αν σκέφτεστε, με άλλο ένα ποτό την έχω.
Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιος να μου ανοίξει τη πόρτα, να μου χαμογελάσει η να μου πει κάτι που νομίζει οτι είναι καλή ατάκα, παρά να με κεράσει ένα ποτό.
Αντίθετα σε όλα αυτά βέβαια πρέπει να πω πως υπάρχει και μια πολύ καλή περίπτωση αυτός πο κερνάει να είναι κάποιος που δεν τον νοιάζει παρα να πηδήξει. Και αυτή που να κενάει να είναι μια που το μόνο που θέλει είναι να την κεράσουν. So they both deserve each other και το μόνο σίγουρο είναι οτι θα περάσουν καλά και ίσως κάνουν μεθυσμένο σεξ σε κάποιο αμάξι.

Υγ. να ξεκαθαρίσω οτι θεωρώ πολύ ευγενικό και αρκετά γαμώ εκ μέρους κάποιου να κεράσει πχ όλη τη παρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου