Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

iPhone 4G.

Εντείνονται οι φήμες για το νέο iPhone 4G, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010. Ίσως, δε, το ανακοινώσει η Apple σε press conference που έχει προγραμματίσει για τις 27 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις φήμες το νέο iPhone θα διαθέτει ένα σώμα ευαίσθητο στην αφή - όπως γίνεται στο Magic Mouse - κάτι που θα επέτρεπει τον έλεγχο του χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής του.
Οι φήμες αναφέρουν, επίσης, ότι η Apple θα "ψυχράνει" τη σχέση της με την Google, ενσωματώνοντας την Bing, τη μηχανή αναζήτησης της Microsoft, ως στάνταρ. Μια κεραία RFID (Radio Frequency Identification) θα φέρνει νέες λειτουργίες, όπως είναι το scanning κωδικών ή και η διεξαγωγή πληρωμών. Παράλληλα θα αυξηθεί και η μνήμη της συσκευής στα 64GB.
Όσον αφορά στην οθόνη, θα χρησιμοποιείται μια τύπου OLED, η οποία θα προσφέρει "ζωντανά" χρώματα και χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση. Επιπλέον θα αυξηθεί και η αυτονομία της μπαταρίας. Ένα φλας LED και μια κάμερα των 5MPixels περιλαμβάνονται στα σχέδια της Apple.
Για τα υποστηριζόμενα δίκτυα, τη δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας και την ημερομηνία κυκλοφορίας οι φήμες διίστανται. Έτσι θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Apple για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

TechRadar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου