Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Σ.Π.

Μάθε να αγαπάς και να μισείς για να μην χάνεις το δρόμο σου λάθος επιλογές αν κάνεις μένεις μόνος σου σ’ αυτό το γαμημένο κελί μαζί με έναν φόβο σου. Ποιός δαίμονας σε πήγε ταξίδι στο κάτω κόσμο σου; Μάθε να δίνεσαι και να ολοκληρώνεσαι, απλά να είσαι σίγουρος αν θες να μην πληγώνεσαι. Αξίες αν δεν έχεις, δεν ξέρεις που πηγαίνεις και δεν καταλαβαίνεις το τι και γιατί σε πόνεσε. Άμα σου κάνανε καλό ενώ δεν έπρεπε κάποιο ρόλο έπαιζες που κανένας δεν έπαιρνε. Αν έχεις πάρει πολλά ενώ έχεις δώσει λίγα τότε λυπάμαι όχι για σένα μα για το θύμα. Άμα σου κάνανε κακό κι εσύ το άξιζες τότε σε μίσησαν ασχέτως αν αγάπησες κι αν έχεις δώσει πολλά και κάτι δεν κράτησες τότε λυπάμαι μα σαν και μένα την πάτησες.
Υπάρχουν δυο εκδοχές κοίταξε πια θα διαλέξεις να σκεφτείς πως θα μου φερθείς και ανάλογα να παίξεις. Αν θες να μ’ αγαπήσεις μην φοβάσαι να μου μιλήσεις έλα πιο κοντά σε μένα έχω ανάγκη να με στηρίξεις. Κι άμα θες να με μισήσεις μη φοβάσαι να το δείξεις, απέναντι αν βρεθείς μην κρυφτείς, να με αντιμετωπίσεις. Αν με αγαπάς και με ξέρεις με αγκαλιές με χαιρετάς αν με μισείς και με ζηλεύεις διακριτικά κοιτάς. Κρατάω το μίσος κρατάω και την αγάπη, αμοιβαία συναισθήματα που πάντα βγάζουν κάτι.
Μάθε να αγαπάς και να ζεις να γελάς να μισείς να πετάς και να πέφτεις κατά γης μαθέ να μπορείς άμα πληγωθείς να σηκωθείς και μην μένεις μόνος στο κόσμο του μίσους θα χαθείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου